Naša posvećenost Vama

Nuova Chevrolet Aveo - Concorso outlet - promozione auto

Chevrolet želi da uživate u vožnji bez problema. Želimo da ceo proces – od kupovine jednog od naših automobila do njegovog servisiranja pod garancijom – bude jasan i praktičan, bez skrivenih troškova i uz odličan odnos cene i kvaliteta. Naši automobili su potpuno pouzdani, ali ukoliko nešto nije kako treba, neće biti problema. U Srbiji i u Crnoj Gori ima 11 Chevrolet servisa.

Naš postprodajni servisni paket sadrži:

Svaki Chevrolet dolazi sa komfornom garancijom od 3 godine ili 100 000 pređenih kilometara. Garancija od 2 godine važi bez ograničenja za pređene kilometre. Pored ovog perioda fabričke garancije, nudimo produženu garanciju vozila do 5 godina ili do 150 000 kilometara za sva nova Chevrolet vozila poručena kod naših zastupnika, kao i za ona poručena posle 01. januara 2012. Detalji o produženoj garanciji su dostupni kod naših zastupnika.

Takođe, dajemo 6 godina garancije na limariju za svaki Chevrolet model. Kao vlasnik Chevrolet-a stičete pravo i na Chevrolet Evro Servis 24 sata dnevno, u trajanju od 36 meseci, počev od dana registracije. Servis sadrži besplatnu pomoć na putu i besplatnu vuču do najbližeg ovlašćenog Chevrolet servisera, a ako je potrebno i naknadu za alternativni prevoz u određenim okolnostima.

 
    • Posetite Chevrolet Gota Auto
    •  Facebook
All links are external and will open in a new window.