NCAP
 

Chevrolet Spark – izražajan dizajn u gradskom automobilu sa 5 vrata

Chevrolet Spark kombinuje izražajan spoljašnji dizajn, dobro opremljen enterijer i mnogo „mudrih“ karakteristika.

Kompaktan spolja, Spark ima prostranu kabinu u koju može da stane do 5 odraslih osoba. Sa visokim kvalitetom izrade i zgodnim dizajnerskim detaljima, Spark je jedan od najsigurnijih, najudobnijih i najpraktičnijih automobila u svojoj klasi.

Na ovoj strani

Ovde ćete naći mnogo korisnih informacija o ovom uzbudljivom i zabavnom gradskom automobilu:

 

Izražajan dizajn Sparka

Spark se zaista ističe zahvaljujući njegovom impresivnom dizajnu prednje dvodelne maske, ugaonim linijama i skrivenim ručkama zadnih vrata. Spark je dostupan u velikom broju živih boja koji su u skladu sa njegovim fanki unutrašnjim dizajnom.

Detalji – kao ovaj far – daju Sparku njegov karakterističan izgled.
 

Sjajan izgled nije samo ukras

Isto kao i sjajan izgled, sjajan dizajn bi takođe trebalo da donese praktične pogodnosti. Zbog toga smo ponosni na opcije poput:

  • Visoko pozicioniranih zadnjih svetala. Sjajno izgledaju dok u isto vreme poboljšavaju vidljivost i sveukupnu bezbednost.
  • Upečatljivog dizajna podignutog luka točka koji poboljšava aerodinamičnost – i poboljšava efikasnost pri uštedi goriva.

Pobledajte detaljnije galeriju slika spoljašnjosti modela Spark

 

5 sedišta i stilizovane karakteristike

Unutra ćete videti da Spark nije pretrpan, kao i da je dobro osmišljen. Automobil daje osećaj prostranosti, a kada je u pitanju vozač, prekidači su intuitivno postavljeni upravo tamo gde želite da budu.

Ono što je neobično za automobil ove veličine je to da Spark udobno smešta 5 odraslih osoba, što ga čini idealnim izborom za putovanja sa prijateljima i porodicom. Pogledajte još primera u foto galeriji sa prizorima unutrašnjosti Sparka.

Prostor za 5 odraslih osoba – neveliki broj gradskih automobila može da se pohvali time.

Audio sistem Sparka

Kada se nađete u Vašem Sparku, želećete da slušate Vašu omiljenu muziku. To je takav automobil. Sparkova standardna oprema uključuje radio/CD sa AUX-in i USB priključcima za Vaš iPod ili MP3 plejer.

Zgodan prostor za spremanje stvari i prtljažnik

Spark je prepun mesta gde možete da odložite sve stvari koje nosite sa sobom – mobilne telefone, iPod i MP3 plejere, torbe – šta god hoćete. Evo nekoliko najvažnijih stvari:

  • Odeljak u centralnoj konzoli za manje predmete, kartice, karte za parkiranje i novčiće
  • Dvostruki držač za čaše
  • Tacna za ostavljanje stvari sa usklađenim bojama na prednjoj putničkoj strani instrument table

Sparkova velika zadnja vrata se otvaraju i otkrivaju velikodušan prtljažni prostor od 170 litara. A to je kada su sedišta na mestu, Spustite sedišta da bi dobili preko 568 litara prtljažnog prostora.

 

Bezbednost – naš prioritet

Spark možda i jeste zabavan mali gradski automobil, ali ono što mi definitivno ozbiljno shvatamo je bezbednost. Spark je jedan od najbezbednijih automobila u svojoj klasi.

Novi Spark štiti putnike iz svih pravaca: dvostruke prednjie i bočne vazdušne zavese, kao i vazdušni jastuci za grudni koš i stomak postavljeni na sedišta.

6 vazdušnih jastuka

Spark ima 6 vazdušnih jastuka koji štite putnike iz svakog pravca. Dvostruke vazdušne jastuke u instrument tabli, bočne vazdušne zavese za zaštitu glave i dodatne vazdušne jastuke za grudni koš i stomak postavljena na sedišta.

Bezbednost sigurnosnog pojasa

Svi Sparkovi sigurnosni pojasevi imaju zatezivače. Pozadi postoji tri pojasa sa tri tačke kopčanja, kao i standardni ISOFIX fiksatori za dečija sedišta.

Bezbednost dece

Pri zvaničnom NCAP testiranju frontalnih i bočnih udara, Spark je postigao maksimalan broj bodova za svoj zaštitni potencijal za 3-godišnjeg putnika.

 

Performanse koje ćete voleti

Spark je zabavan za vožnju: hitar i okretan po gradu, a opet udoban na otvorenom putu. Kao i njegove sjajne karakteristike upravljanja, njegovi motori su takođe dizajnirani da Vam pruže:

  • uštedu goriva
  • niske troškove održavanja i upravljanja

Odlučite se ili za 1,0-litarski ili 1,2-litarski benzinac, a oba su dostupna sa 5-stepenim ručnim sistemom prenosa.

 

Dodatna oprema za Spark

Razvili smo veliku ponudu dodatne opreme kako bi maksimalno mogli da iskoristite Vaš Spark. Nudimo sve, od nosača za bicikl, nosača za skije, krovnih kutija i još mnogo toga. A kada je u pitanju bezbednost dece, ponuda uključuje i ove bitne stavke:

  • "Duo Plus" dečije sedište
  • "Baby Safe Plus" sedište za bebe
  • ISOFIX osnova za "Baby Safe Plus"

All links are external and will open in a new window.