NCAP
 

Ugrabite priliku sa novim Aveo sedanom sa 4 vrata

Novi 4-vratni Aveo sedan poseduje sjajne kvalitete koje biste i očekivali od Chevrolet-a: uglađen, prefinjen izgled, sportsko upravljanje, važne bezbednosne karakteristike, ekonomičnost u potrošnji goriva i raznovrsnost. Dobijate sjajan automobil za Vaš novac jer ovo je mali sedan koji ne pristaje na kompromise. Otkrijte sasvim novi 4 vrata.

 

Sofisticiranost na točkovima

Novi Aveo je oličenje sofisticiranost i sjaja. Uglađen, samouveren stil spolja, i inteligentna upotreba kvalitetnih materijala koja impresionira iznutra. Nemojmo zaboraviti na udobnost sedenja za pet osoba.

Ali, ovde se ne radi samo o izgledu modela Aveo. Ovde je reč i o uživanju u vožnji. Nova šasija je jedna od najjačih u klasi, što znači da je dinamična i da dobro reaguje. Ovo, u kombinaciji sa uzbudljivom novom linijom motora i šestostepenim prenosom, znači da ćete uvideti da je novi Aveo udoban, hitar i ekonomičan.

Chevrolet Aveo sedan u sivoj boji
 

Karakteristike unutrašnjosti modela Aveo

Otvorite vrata i uđite u novi Aveo. Odmah ćete ceniti njegovu prefinjenost. Poseduje karakteristike koje znamo da tražite u automobilu: izrazit, a praktičan stil, inteligentne opcije za odlaganje stvari, prostranost, visoki nivoi standardne opreme i kvalitet boje.

  •  Kokpit sa ledeno plavim pozadinskim osvetljenjem
  •  Spremište ispod sedišta
## Zoom

Postoje dva pretinca za rukavice – gornji ima integrisan USB plejer što znači da možete da upravljate Vašim MP3 plejerom preko kontrola na volanu, dok je donji pretinac tu da primi Vaše sitnice koje svakodnevno koristite.

 

Karakteristično stilizovana spoljašnjost

Ono što mislimo da će Vam se svideti kod novog Avea je to što je osoben – osvežavajuće drugačiji. Farovi inspirisani motorima su sjajan primer, smešteni su u dvostrukim cevima sa ležištima u crnom visokom sjaju i hromiranim okvirima. Izraženi lukovi točkova dodatno doprinose postojećem samopouzdanom stavu, a na zadnjem delu zadnja svetla Avea unose malo šika u njegovo uglađeno, aerodinamički prefinjeno držanje.

Pogledajte još slika o spoljašnjosti modela Aveo

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

 

Zabavan za vožnju, sa malom potrošnjom goriva

Živahno upravljanje i ekonomičnost u potrošnju goriva obično ne idu zajedno, ali to nije slučaj sa Aveo sedanom. Ustvari, postizanje ravnoteže između uživanja u vožnji i uticaja koji automobil ima na okolinu je bio osnovni princip kojim se dizajn linije motora modela Aveo vodio.

Četiri benzinska motora su napravljena sa inovativnim karakteristikama kako bi doprineli performansama i efikasnosti pri impresivnoj potrošnji od samo 5,1 l/100 km i emisiji od 119 g/km kod 1,2-litarske verzije sa 70 KS. 1,3-litarski dizel motor će biti u ponudi od jeseni, u kombinaciji sa Start/Stop tehnologijom.

Novi Aveo – sedan sa stilom

Pogledajte tehničke specifikacije modela Aveo za više informacija o motorima i prenosu.

 

Napredne bezbednosne karakteristike – sada sa 5 NCAP zvezdica

Standard kod svih modela je šest vazdušnih jastuka, 4-kanalni sistem za kočenje (ABS) sa pomoćnom kočnicom i elektronskom kontrolom stabilnosti (ESC). ISOFIX fiksatori za dečija sedišta su standard kod svih modela, i dizajnirani su za upotrebu sa ISOFIX dečijim sedištima.

Kompaktan ram karoserije nije tu samo da pruži uživanje u vožnji. On je i ključni deo unapređenih bezbednosnih performansi modela Aveo: pri nesreći krov je sposoban da podnese 4,2 puta veću težinu od samog automobila. Unapređen čelik koji je korišćen na novom Aveu ima veću otpornost na istezanje, što štiti ljude u unutrašnjosti automobila.

Pomoć pri kretanju uzbrdo

Odličan element standardne opreme pomaže da ne krenete unazad prilikom startovanja na uzbrdici. Zadržava automobil na mestu za 1,5s, dajući Vam na taj način vremena za ubrzavanje i bezbedno nastavljanje vožnje.

“Follow-Me-Home” svetla i pomoćni upozoravajući zvučni signal pri parkiranju

Ukoliko se vraćate kući noću, “Follow-me-home” prednja svetla ostaju upaljena kako bi Vam po mraku osvetlila put do vrata, pre nego što se automatski isključe. Kao standard kod LTZ nivoa opreme, u ponudi je pomoć pri parkiranju kroz zvučni signal, u situacijama kada se uparkiravate u uzan prostor.

 

Aveo dodatna oprema

Razvili smo veliku ponudu dodatne opreme, kako biste od Vašeg Avea dobili što je više moguće, počev od držača za bicikl i skije, pa do krovnih kutija i još mnogo toga. A kada se govori o bezbednosti dece, dodatna oprema obuhvata sledeće važne elemente:

  • Dečije sedište “Duo Plus”
  • Sedište za bebe “Baby Safe Plus”
  • ISOFIX baza za “Baby Safe Plus”

All links are external and will open in a new window.